PIESE SCHIMB ȘI MATERIALE

A fost înființată în anul 1996, având ca obiect de activitate comercializarea de materiale, accesorii și echipamente pentru instalațiile electrice și de automatizări. Echipamentele înglobate în soluțiile tehnice pe care noi le oferim sunt de cel mai înalt nivel tehnic.

Promovăm produse aparținând unor mari firme în domeniu precum:

Societatea noastră dispune de:

  • Echipă de ingineri de consultantă / vânzări a materialelor și echipamentelor pentru instalații electrice și de automatizări;
  • Capacitatea logistică și mijloacele de transport adecvate care asigură livrarea promptă a produselor și a serviciilor către clienți și colaboratori precum și către șantierele proprii în condiții avantajoase;
  • Echipă de suport tehnic formată din ingineri proiectanți autorizati ANRE, ISC și INSEMEX pentru vânzarea de materiale electrice și de automatizări (Vezi Atestatul în format PDF) ;
psm-electric6.jpg

PSM Electric

Distribuție de materiale și echipamente electrice

PSM este o afacere românească de succes și totodată, unul dintre cei mai importanți furnizori de materiale, accesorii și echipamente în ceea ce privește instalațiile electrice și automatizări, pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

Cu o echipă energică și determinată, PSM este o companie în plină ascensiune, cu un portofoliu de clienți și parteneri în continuă dezvoltare, care își propune să seteze noi standarde de performantă pe piața de electrice din România.

Personalizăm fiecare ofertă pentru fiecare proiect, oferind soluții optime care să răspundă întocmai cerințelor clienților!

Punem accent pe capacitatea noastră logistică și livrăm materialele electrice așa cum ne-am angajat!

Lucrăm cu tot ce este mai bun pentru a oferi ce este mai bine, astfel produsele noastre corespund din toate punctele de vedere: soluție tehnică, materiale de calitate, echipare conformă cu cele mai înalte standarde!

Ne implicăm în dezvoltarea fiecărui proiect pentru ca la final, să fim mândri că am făcut parte din el!

Servicii

Consultanță

Ne implicăm în identificarea celei mai bune soluții. Ne reprezintă atât varietatea portofoliului de produse, cât și profesionalismul echipei noastre.

Oferte Personalizate

Punem accent pe fiecare proiect si specificațiile lui. Alegem întotdeauna cea mai bună variantă pentru a vă propune soluția corectă atât din punct de vedere tehnic, cât și comercial.

Materiale de Calitate

Colaborăm cu cei mai buni in domeniu. În portofoliul nostru regăsiți producători cu renume în lumea electricelor.

psm-electric6.jpg

Staff-ul echipei PSM vă stă la dispoziție!

Cu o echipă de specialiști tineri, dinamici și bine pregătiți, grupul de firme PSM, prin competitivitate, profesionalism și seriozitate și-a câștigat o imagine și o poziție de necontestat, ceea ce a dus la consacrarea în domeniul electric și al automatizărilor.

Cooperarea noastră cu firmele enumerate mai sus a devenit deja o tradiție. Prin calitatea echipamentelor, a sistemelor și a serviciilor oferite suntem tot mai apreciați de către parteneri, relevant în acest sens fiind trend-ul ascendent al cifrei noastre de afaceri și al portofoliului de produse, servicii și clienți.

Contact PSM Grup

Încă din 1996, comercializăm produse, accesorii și echipamente pentru instalațiile electrice și de automatizări oferind în același timp servicii de proiectare și mentenanță. Ne găsiți în Ploiești, în parcul industrial situat la ieșirea spre Târgoviște, pe Strada Elipsei Nr. 2